Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
El ámbito de la restauración para colectividades está cada vez más implantado en la economía. Se necesita conocer al detalle cómo implantar todos los procesos de calidad en la restauración y gestionar adecuadamente el volumen de las operaciones.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Concienciar de la importancia de la seguridad alimentaria en la restauración.
Conocer las principales bases para implantar un sistema de seguridad a la medida
del establecimiento.
Defender el sistema ante una inspección de sanidad pública.
Poder desarrollar un procedimiento para la gestión de alérgenos.
;