Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació per la Comissió d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant.

 

Context de l'assignatura per al curs 2017-18

Las tareas desempeñadas por los Recursos Humanos han ido cambiando a lo largo del tiempo, muy vinculadas con la situación económica y social del momento. A grandes rasgos, se puede observar una evolución del concepto de Recursos Humanos a favor de la humanización, en el que el factor humano es fundamental en el trabajo. Más que fundamental, podríamos decir que es el principal, de hecho es sabido que actualmente, en la era del conocimiento en la que estamos, el factor estratégico ya no es la maquinaria ni la tecnología, como lo eran en la era industrial, sino el capital humano, único para generar innovación y diferenciación entre unas empresas y otras. Es por ello que hay que conocer y aprender técnicas y herramientas que permitan gestionar de la manera más efectiva posible a todo el personal de la empresa para captar y fidelizar talento.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.

 

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18

Identificar cómo se estructura una empresa hostelera a nivel de los Recursos Humanos.
Definir un modelo de competencias para la empresa.
Elaborar un perfil de puesto.
Diseñar un proceso de selección e integración.
Establecer un plan de formación.
Comprender las principales estrategias para evaluar y retribuir al personal.
Conseguir que los empleados aporten valor a la empresa.

 

 

;

Dades generals

Codi: 36448
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 2,00

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix