Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació per la Comissió d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant.

 

Context de l'assignatura per al curs 2017-18

En las empresas de restauración, la gestión de los equipos de trabajo es una pieza clave en la gestión del negocio. El alumno aprenderá a fomentar el desarrollo de competencias directivas y de RRHH, valoración de competencias, de optimización de gasto y ahorro, además de aplicar técnicas de negociación y pautas de organización del tiempo.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ

 

Competències generals

  • CG2 : Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18

Organizar y fomentar los procesos directivos eficaces en RRHH y de gestión operativa de personas.

 

 

;

Dades generals

Codi: 36445
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,80
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,8
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix