Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació per la Comissió d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant.

 

Context de l'assignatura per al curs 2017-18

La oferta gastronómica es uno de los factores clave en la identidad del restaurante. Es fundamental en la definición del tipo de restaurante, su posicionamiento en el mercado, el tipo de clientes y la capacidad de generar ventas, siendo sostenible a largo plazo. A su vez, llevar un control de almacén se hace cada vez más importante para optimizar de la forma más eficiente todos los recursos de los que dispone la empresa.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.

 

EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18

Cómo ahorrar dinero en los procesos de cocina y compras. Cocina de mermas. Gestión y planificación de una industria alimentaria. Conocer stocks máximos, mínimos y puntos de pedido de distintas mercancías.

 

 

;

Dades generals

Codi: 36437
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 2,50
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,50

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix