Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació per la Comissió d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant.

 

Context de l'assignatura per al curs 2017-18

La necesidad de planificar a mediano y largo plazo en virtud de la complejidad creciente y de adoptar decisiones racionales en condiciones de mayor incertidumbre, impulsa a las organizaciones a incrementar sus esfuerzos en desarrollar sistemas de información que les permita minimizar esas incertidumbres para la de toma de decisiones y orientar el planeamiento. El control de gestión se entiende como una técnica que trata del seguimiento de la gerencia en las organizaciones a fin de verificar que se actúa ajustándose a lo planificado.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.

 

Competències Específiques

  • CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18

Identificar y cuantificar los costes del restaurante.
Identificar y cuantificar los costes de un plato.
Identificar las fuentes de ahorro.
Calcular márgenes de rendimiento para priorizar qué artículos vender.

 

 

;

Dades generals

Codi: 36436
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS: 2,50
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,50

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix