Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2017-18
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
EXPERT EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Competències generals
- CG2 : Conèixer i descriure totes les substàncies que integren un gelat i les característiques funcionals de les mateixes.
- CG5 : Obtenir les bases teòriques i l'habilitat necessària per a ajustar la composició bàsica (la fórmula) d'ingredients que constitueixen el Gelat.
Competències Específiques
- CE10 : Manejar les bases de dades i taules de composició d'aliments.
- CE3 : Adquirir una base fonamental de la terminologia química, convenis i unitats aplicats a l'elaboració de gelats.
- CE4 : Identificar l'estructura i característiques de les principals classes de substàncies emprades en l'elaboració de gelats.
- CE6 : Identificar i classificar els aliments, productes alimentosos i ingredients alimentaris.
EXPERT/A EN ELABORACIÓ ARTESANAL DE GELATS
Coneiximents/Continguts
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON3 : Identificar les principals substàncies que integren un gelat i comprèn les seues característiques funcionals
- CON5 : Identificar i entendre els aspectes més rellevants del procés de formulació d'un gelat.
- CON7 : Reconèixer la terminologia química i convencions aplicades a l'elaboració de gelats.
Habilitats/Destreses
- HD1 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
- HD2 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
- HD6 : Identificar i classificar, sobre la base de la seua composició, els aliments i additius emprats en l'elaboració de gelats.
- HD8 : Manejar i interpretar la informació de bases de dades, taules de composició d'aliments i fitxes tècniques.
Capacitats/Competències
- C1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- C2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Sense dades
;