Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències generals

  • CG12 : Creativitat.
  • CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
  • CG6 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.

 

Competències Específiques

  • CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i plats de cuina creativa o d'autor.
  • CE7 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 78411
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,60
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,6
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix