Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2014-15
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG11 : Aprenentatge autònom.
- CG12 : Creativitat.
- CG13 : Iniciativa i esperit emprenedor.
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG6 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE3 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i plats de cuina creativa o d'autor.
- CE6 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
;