Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències generals

  • CG11 : Aprenentatge autònom.
  • CG12 : Creativitat.
  • CG13 : Iniciativa i esperit emprenedor.
  • CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
  • CG6 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
  • CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
  • CE3 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
  • CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i plats de cuina creativa o d'autor.
  • CE6 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
  • CE9 : Organitzar processos de producció culinària

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 78408
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,60
Crèdits pràctics: 0,60
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: SOCIOLOGIA I
    Àrea: SOCIOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0,6
    Crèdits pràctics: 0,6
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix