Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències generals

  • CG1 : Capacitat d'anàlisi i síntesi
  • CG10 : Compromís ètic.
  • CG3 : Capacitat de gestió de la informació.
  • CG9 : Reconeixement de la diversitat i la multiculturalitat.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
  • CE5 : Catar aliments per a la seua selecció i ús en hostaleria.
  • CE8 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
  • CE9 : Organitzar processos de producció culinària

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 78407
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 4,00
Crèdits teòrics: 0,80
Crèdits pràctics: 0,80
Càrrega no presencial: 2,40

Departaments amb docència

  • Dep.: QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
    Àrea: NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0,8
    Crèdits pràctics: 0,8
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix