Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2014-15
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG1 : Capacitat d'anàlisi i síntesi
- CG10 : Compromís ètic.
- CG3 : Capacitat de gestió de la informació.
- CG9 : Reconeixement de la diversitat i la multiculturalitat.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE5 : Catar aliments per a la seua selecció i ús en hostaleria.
- CE8 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
;