Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2021-22

L'assignatura s'inclou en el Programa Sènior de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant per a ser impartida en el 2n quadrimestre

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22

GENERAL: Capacitar al alumnado para poder mantener un dieta equilibrada, variada y saludable, en concreto que sea capaz de

ESPECIFICOS


• OE1.Distinguir los distintos nutrientes de los alimentos que componen una dieta saludable
• OE2.Elaborarmenús adaptados a sus gustos y necesidades
• OE3.Interpretar adecuadamente el etiquetado nutricional (distinción de aditivos y componentes no saludables)
• OE4. Planificar la cesta de la compra con criterios saludables y sostenibles
• OE5. Saber manipular y conservar los alimentos para conseguir un consumo sea seguro.

 

 

;

Dades generals

Codi: 90996
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix