Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2018-19
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Amb la revolució experimentada en el món de l'arròs nous maneres, tècniques i recipients s'han incorporat a la preparació d'arrossos. La innovació es veu reflectida en l'alta cuina, des dels arrossos integrals· de María José San Román que defensa una manera més saludable de consumir aquesta gráminea, fins a l'arròs al quadrat de Kiko Moya, passant per la incorporació d'ingredients fruit de la recerca de xefs com Ángel León que incorpora a les seues creacions el placton marí , un producte que aporten potencial a l'alta cuina i beneficis al nostre organisme.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE12 : Adquirir les habilitats necessàries per a poder elaborar receptes innovadores i aplicades a l'alta cuina mediterrània.
- CE17 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE18 : Adquirir les habilitats necessàries per a poder elaborar receptes innovadores i aplicades a l'alta cuina mediterrània.
- CE5 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
-Identificar las nuevas maneras, técnicas, recipientes y productos que se han incorporado a la cocina del arroz.
;