Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2015-16

 

- Conocer la oportunidad de la existencia de la Administración para el control y fomento de la adecuada alimentación.

- Se habilita para el manejo de fuentes jurídicas (legales, jurisprudenciales, doctrinales) referidas a la alimentación

 

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MÀSTER UNIVERSITARI EN CIÈNCIES DELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓ

 

Competències generals del títol (CG)

  • CG3 : Adquirir y usar las herramientas teóricas y habilidades prácticas necesarias para la investigación en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
  • CG5 : Conocer las implicaciones éticas que requiere la investigación en el campo profesional propio.

 

Competències específiques (CE)

  • CE2 : Capacidad para utilizar los principios y valores constitucionales como herramienta de trabajo en la interpretación del ordenamiento jurídico.
  • CE3 : Capacidad para el manejo de fuentes jurídicas (legales, jurisprudenciales y doctrinales).
  • CE4 : Comprensión y conocimiento de las principales instituciones públicas y privadas en su génesis y desarrollo.

 

MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA

 

Competències generals del títol (CG)

  • CG10 : Adquirir i usar les eines teòriques i les habilitats pràctiques necessàries per a la recerca en ciències dels aliments.
  • CG15 : Conèixer les implicacions ètiques que requereix la recerca en el camp professional propi.

 

Competències específiques (CE)

  • CE3 : Capacitat per a utilitzar els principis i valors constitucionals com a eina de treball en la interpretació de l'ordenament jurídic.
  • CE4 : Capacitat per al maneig de fonts jurídiques (legals, jurisprudencials i doctrinals).
  • CE5 : Comprensió i coneixement de les principals institucions públiques i privades en la gènesi i el desenvolupament d'aquestes.

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2015-16

 

Los conocimientos adquiridos deberan servir para comprender el sistema actual de la producción y comercialización de los alimentos, y en consecuencia conocer y comprender fenómenos novedosos como la "relocalización", entre otros.

 

 

;

Dades generals

Codi: 45802
Professor/a responsable:
ROSA MORENO, JUAN
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: ESTUDIS JURÍDICS DE L'ESTAT
    Àrea: DRET ADMINISTRATIU
    Crèdits teòrics: 1,2
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix