Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2015-16
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2015-16
Context de l'assignatura per al curs 2015-16
- Conocer la oportunidad de la existencia de la Administración para el control y fomento de la adecuada alimentación.
- Se habilita para el manejo de fuentes jurídicas (legales, jurisprudenciales, doctrinales) referidas a la alimentación
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MÀSTER UNIVERSITARI EN CIÈNCIES DELS ALIMENTS I LA NUTRICIÓ
Competències generals del títol (CG)
- CG3 : Adquirir y usar las herramientas teóricas y habilidades prácticas necesarias para la investigación en Ciencias de los Alimentos y Nutrición.
- CG5 : Conocer las implicaciones éticas que requiere la investigación en el campo profesional propio.
Competències específiques (CE)
- CE2 : Capacidad para utilizar los principios y valores constitucionales como herramienta de trabajo en la interpretación del ordenamiento jurídico.
- CE3 : Capacidad para el manejo de fuentes jurídicas (legales, jurisprudenciales y doctrinales).
- CE4 : Comprensión y conocimiento de las principales instituciones públicas y privadas en su génesis y desarrollo.
MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ CLÍNICA I COMUNITÀRIA
Competències generals del títol (CG)
- CG10 : Adquirir i usar les eines teòriques i les habilitats pràctiques necessàries per a la recerca en ciències dels aliments.
- CG15 : Conèixer les implicacions ètiques que requereix la recerca en el camp professional propi.
Competències específiques (CE)
- CE3 : Capacitat per a utilitzar els principis i valors constitucionals com a eina de treball en la interpretació de l'ordenament jurídic.
- CE4 : Capacitat per al maneig de fonts jurídiques (legals, jurisprudencials i doctrinals).
- CE5 : Comprensió i coneixement de les principals institucions públiques i privades en la gènesi i el desenvolupament d'aquestes.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2015-16
Los conocimientos adquiridos deberan servir para comprender el sistema actual de la producción y comercialización de los alimentos, y en consecuencia conocer y comprender fenómenos novedosos como la "relocalización", entre otros.
;