Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2012-13

Esta asignatura se encuentra ubicada en el segundo semestre del Máster en Nutrición y Alimentación de acuerdo a lo establecido en el RD 1393 del 29 de octubre de 2007 en su artículo 15.3: La enseñanza de Máster concluirá con la elaboración y defensa de un Trabajo fin de Máster. Por tanto, este sólo podrá ser evaluado una vez que se tenga constancia de que el alumno ha superado las evaluaciones previstas en las restantes materias del Plan de Estudios y dispone, por tanto, de todos los créditos necesarios para la obtención del título de Máster, salvo los correspondientes al propio Trabajo

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències generals del títol (CG)

  • CG1 : Aprofundir en l'adquisició de coneixements actualitzats en nutrició clínica i comunitària i en l'evolució i desenvolupament d'aquestes.
  • CG11 : Perfeccionar eines per a valorar l'estat nutricional d'un individu o d'una comunitat i interpretar aquest estat en la salut i en la malaltia.
  • CG13 : Desenvolupar i aplicar el mètode científic en la recerca.
  • CG14 : Adquirir les eines per a la recerca en nutrició i àrees afins.
  • CG3 : Proposar, dissenyar i desenvolupar adequadament projectes de recerca interessants per a l'àmbit de la nutrició clínica i comunitària.

 

Competències específiques (CE)

  • CE31 : Manejar eines (bibliogràfiques, informàtiques, estadístiques) per a desenvolupar amb garanties la recerca al si d'un grup.
  • CE32 : Redactar treballs científics en nutrició.
  • CE33 : Desenvolupar raonament crític i capacitat per a definir i donar resposta a problemes utilitzant l'evidència científica disponible.
  • CE34 : Capacitat per a exposar i defensar públicament un projecte de recerca.

 

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2012-13

El objetivo general del TFM es que los/las estudiantes sean capaces de mostrar de forma integrada que han adquirido las competencias asociadas al título realizando un trabajo o proyecto de investigación relacionado con las dos especialidades que ofrece este máster: nutrición clinica y comunitaria o ciencias de los alimentos. El alumno/a deberá exponer y defender públicamente el proyecto de investigación y cumplir con las inidicaciones recibidas por su tutor/a para su realización.

 

 

;

Dades generals

Codi: 45219
Professor/a responsable:
HURTADO SANCHEZ, JOSE ANTONIO
Crèdits ECTS: 12,00
Crèdits teòrics: 1,20
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 10,80

Departaments amb docència

  • Dep.: PSICOLOGIA DE LA SALUT
    Àrea: INFERMERIA
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: INFERMERIA
    Àrea: INFERMERIA
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.
  • Dep.: INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
    Àrea: HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA
    Crèdits teòrics: 0,2
    Crèdits pràctics: 0
  • Dep.: INFERMERIA COMUNITÀRIA, MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
    Àrea: MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
    Crèdits teòrics: 0,2
    Crèdits pràctics: 0

Estudis en què s'imparteix