Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

 

Las personas son un elemento clave para los organizaciones, por lo que es necesario conocer las estrategias básicas que permiten atraer talento, desarrollarlo y recompensarlo.

 

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

MASTER EN DIRECCIÓ I GESTIÓ HOTELERA

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE4 : Estimular en els equips directius la consideració al factor humà, la responsabilitat social i l'ètica empresarial, vinculat al sector turístic i hoteler.

 

EXPERT EN HOUSEKEEPING - GESTIÓ DE PISOS I NETEJA EN ALLOTJAMENTS

 

Competències generals

  • CG1 : Promoure capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització

 

Competències Específiques

  • CE1 : Desenvolupar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE3 : Estimular en els equips directius la consideració al factor humà, la responsabilitat social i l'ètica empresarial, vinculat al sector turístic i hoteler

 

EXPERT EN GESTIÓ D'HOTELS I ALLOTJAMENT

 

Competències generals

  • CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
  • CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial.
  • CE4 : Estimular en els equips directius la consideració al factor humà, la responsabilitat social i l'ètica empresarial, vinculat al sector turístic i hoteler.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

- Saber gestionar con las suficientes garantías equipos de trabajo.
- Poder captar el talento.
- Saber analizar capacidades y aptitudes del personal.
- Manejar correctamente los procesos de acogida.
- Gestionar adecuadamente la comunicación interna.
- Poder evaluar objetivamente el desempeño.

 

 

;

Dades generals

Codi: 36463
Professor/a responsable:
SABATER SEMPERE, VICENTE
Crèdits ECTS: 3,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,80
Càrrega no presencial: 1,80

Departaments amb docència

  • Dep.: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
    Crèdits teòrics: 0,4
    Crèdits pràctics: 0,8
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix