Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2019-20
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
MASTER EN DIRECCIÓ I GESTIÓ HOTELERA
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
EXPERTO EN DIRECCIÓ COMERCIAL D'HOTELS
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE7 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Sense dades
;