Competències i objectius

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22

Tecnificar el sector de la cervesa artesana, dotant als alumnes dels coneixements científics necessaris per a elaborar cervesa de manera artesanal en condicions reproduïbles.

 

 

Dirigido a

Persones amb interés a adquirir els coneixements científics necessaris per a elaborar cervesa artesana d'una manera reproduïble.

 

 

;

Dades generals

Codi: 20160037
Professor/a responsable:
BONETE PEREZ, MARIA JOSE
Crèdits ECTS: 19,00
Crèdits teòrics: 19,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 0,00

Departaments amb docència

  • Dep.: AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 7,6
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix