Competencies and objectives
Course context for academic year 2020-21
Se trata de una asignatura obligatoria al cursar el curso ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA. Se complementa con la asignatura de materias primas. Además se trata de una asignatura obligatoria para obtener el máster en ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21
ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
General Competences
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Specific Competences
- CE2 : Aprofundir en les diferents tècniques innovadores implicades en els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
- CE3 : Comprendre i aprofitar la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció i en la preparació dels aliments.
- CE4 : Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
General Competences
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Specific Competences
- CE10 : Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
- CE8 : Conèixer les diferents tècniques culinàries, els seus principis fonamentals i els efectes que produeixen sobre els aliments, els productes alimentaris relacionats amb els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
- CE9 : Comprendre la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció, preparació dels aliments.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21
No data
General
Code:
78954
Lecturer responsible:
PRATS MOYA, MARIA SOLEDAD
Credits ECTS:
4,00
Theoretical credits:
0,90
Practical credits:
0,30
Distance-base hours:
2,80
Departments involved
-
Dept:
PHYSIOLOGY, GENETICS AND MICROBIOLOGY
Area: MICROBIOLOGY
Theoretical credits: 0,2
Practical credits: 0,1 -
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Theoretical credits: 0,7
Practical credits: 0,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)