Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
El cliente ya no se conforma con una propuesta culinaria, demanda que ese momento de consumo sea una experiencia única. Desde el sector se facilitan soluciones que introducen novedad y variedad en la carta.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2019-20
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG2 : Augmentar Capacitat per a encoratjar la motivació i l'amplitud de mires
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Conocer las principales tendencias del sector de la restauración que demandan los consumidores. Estudar casos de éxito.
Dades generals
Codi:
79066
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
2,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,3 -
Dep.:
MARKETING
Àrea: COMERCIALITZACIÓ I INVESTIGACIÓ DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,3
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)