Competencies and objectives
Course context for academic year 2017-18
La asignatura de Helado y Nutrición, es una asignatura obligatoria en el curso de Experto en Elaboración de helados artesanos necesaria para adquirir los conceptos y conocimientos básicos en Nutrición y Dietética y poder aplicarlos a los helados. A su vez constituye la base necesaria e imprescindible para la elaboración de los helados en función de las necesidades nutricionales, en personas sanas y con determinadas patologías relacionadas con la nutrición.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2017-18
EXPERTO EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS
General Competences
- CG2 : Conèixer i descriure totes les substàncies que integren un gelat i les característiques funcionals de les mateixes.
- CG3 : Dominar les característiques, quant a la composició, que ha d'atresorar un gelat perquè resulte compatible amb un estat de salut òptim.
Specific Competences
- CE5 : Conèixer els fonaments de nutrició humana.
- CE6 : Identificar i classificar els aliments, productes alimentosos i ingredients alimentaris.
EXPERTO/A EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS
Conocimientos/Contenidos
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON3 : Identificar les principals substàncies que integren un gelat i comprèn les seues característiques funcionals
- CON8 : Conèixer els fonaments de nutrició humana.
Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine
- HD1 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
- HD2 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
- HD3 : Tenir en compte les característiques que ha de tenir un gelat perquè resulte compatible amb un estat de salut òptim
- HD6 : Identificar i classificar, sobre la base de la seua composició, els aliments i additius emprats en l'elaboració de gelats.
Skills/Competences
- C1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- C2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2017-18
No data
General
Code:
78101
Lecturer responsible:
MARTIN LLAGUNO, ICIAR
Credits ECTS:
1,00
Theoretical credits:
0,40
Practical credits:
0,00
Distance-base hours:
0,60
Departments involved
-
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Theoretical credits: 0,3
Practical credits: 0
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
EXPERTO EN ELABORACIÓN ARTESANAL DE HELADOS
Course type: COMPULSORY (Year: 1)