Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2017-18
Durante los últimos años, la gastronomía española ha alcanzado sus mayores éxitos y reconocimientos a nivel nacional e internacional. Entendemos que los profesionales deben mejorar sus competencias en lo que respecta al servicio en sala, de manera que la experiencia gastronómica sea completa.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2017-18
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE10 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració.
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
Competències Específiques
- CE9 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2017-18
Conocer la importancia de un buen servicio de sala: cómo hacer feliz al comensal, cómo conseguir una experiencia completa en el restaurante más allá de buenos platos, cómo se reparte el peso entre cocina, sala y bodega. Conocer y desarrollar un sistema o protocolo de servicio y atención al cliente. Estudiar casos de éxito actuales.
Dades generals
Codi:
36450
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,80
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,8
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER (ON LINE)
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS Y F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)