...

Procés selectiu de preselecció per a la contractació temporal de personal d'investigació de la categoria de personal investigador en formació per a col·laborar amb el projecte "NutriTrack: Sistema de monitoratge i seguiment de normatives i evidències científiques en nutrició", I-PI 73-25

Referència
E25-248
Tipus d'activitat
PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
Termini de sol·licitud
Des del 7 d`octubre 2025 fins al 21 d`octubre 2025
Marc
Departament Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Publicació
DOGV 06/10/2025
Lloc
Universitat d'Alacant
Dotació
1.354,46 €/mes
Requisits
Estar en possessió o en condicions d'obtenir la titulació de grau en Nutrició Humana i Dietètica, així com altres titulacions els plans d'estudis de les quals puguen considerar-se equivalents, més un dels següents màsters oficials universitaris: en Nutrició en l'Activitat Física i l'Esport, en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada, o qualsevol altre màster oficial amb un pla d'estudis que puga considerar-se equivalent. Reunir els requisits acadèmics necessaris per a l'admissió en el programa de doctorat en Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant. Idioma: Nivell B2 d'anglès. Coneixement de valencià nivell C1. Consultar més requisits en la convocatòria.
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
SELECCIÓ DE PERSONAL D'INVESTIGACIÓ
Adreça
Ctra. San Vicente del Raspeig, s/n
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
96 590 3939
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
- Recopilació, anàlisi i síntesi d'evidències científiques en nutrició clínica, esportiva i suplementació, tant en població general com en esportistes d'alt rendiment. - Participació en la realització d'estudis, avaluacions i proves per a monitorar paràmetres de salut i rendiment físic, així com la seua relació amb la nutrició i els suplements. - Col·laboració en el desenvolupament i validació d'eines i protocols per al seguiment de la normativa antidopatge i de qualitat en productes i serveis nutricionals. - Assessorament tecnicocientífic en intervencions nutricionals i estratègies de millora del rendiment, dins de l'àmbit experimental del projecte. - Participació en la transferència de resultats i col·laboració amb empreses del sector alimentari i de la restauració col·lectiva (incloent serveis de servei d'àpats saludable) per a la implementació de bones pràctiques basades en l'evidència científica.
De la UA?
Universitat d'Alacant