Procés selectiu de preselecció per a la contractació temporal de personal d'investigació de la categoria de personal investigador en formació per a col·laborar amb el projecte "NutriTrack: Sistema de monitoratge i seguiment de normatives i evidències científiques en nutrició", I-PI 73-25
- Referència
- E25-248
- Tipus d'activitat
- PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
- Termini de sol·licitud
- Des del 7 d`octubre 2025 fins al 21 d`octubre 2025
- Marc
- Departament Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
- Publicació
- DOGV 06/10/2025
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Dotació
- 1.354,46 €/mes
- Requisits
- Estar en possessió o en condicions d'obtenir la titulació de grau en Nutrició Humana i Dietètica, així com altres titulacions els plans d'estudis de les quals puguen considerar-se equivalents, més un dels següents màsters oficials universitaris: en Nutrició en l'Activitat Física i l'Esport, en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada, o qualsevol altre màster oficial amb un pla d'estudis que puga considerar-se equivalent. Reunir els requisits acadèmics necessaris per a l'admissió en el programa de doctorat en Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant. Idioma: Nivell B2 d'anglès. Coneixement de valencià nivell C1. Consultar més requisits en la convocatòria.
- Matèria
- DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SELECCIÓ DE PERSONAL D'INVESTIGACIÓ
- Adreça
- Ctra. San Vicente del Raspeig, s/n
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 96 590 3939
- Àrees
-
CIÈNCIES DE LA SALUT
- Observacions
- - Recopilació, anàlisi i síntesi d'evidències científiques en nutrició clínica, esportiva i suplementació, tant en població general com en esportistes d'alt rendiment.
- Participació en la realització d'estudis, avaluacions i proves per a monitorar paràmetres de salut i rendiment físic, així com la seua relació amb la nutrició i els
suplements.
- Col·laboració en el desenvolupament i validació d'eines i protocols per al seguiment de la normativa antidopatge i de qualitat en productes i serveis nutricionals.
- Assessorament tecnicocientífic en intervencions nutricionals i estratègies de millora del rendiment, dins de l'àmbit experimental del projecte.
- Participació en la transferència de resultats i col·laboració amb empreses del sector alimentari i de la restauració col·lectiva (incloent serveis de servei d'àpats saludable) per a la implementació de bones pràctiques basades en l'evidència científica.
- De la UA?
- Sí