...

Gastronomia i proximitat: valors, tècniques, innovació i futur

Referència
CR-42986
Dates
23, 24 i 25 de juliol de 2025
Tipus d`activitat
CURSOS D´ESTIU
Termini de sol·licitud
Des del 5 de maig 2025 fins al 21 de juliol 2025
Marc
Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Horari
23 i 24 de juliol de 9.00 a 17.30 h., 25 de juliol de 8.00 a 12.30 h.
Lloc
Sala d'actes del Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
Localitat
Cocentaina (Alacant)
Cost
General: 30 €
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
CURS D'ESTIU
Adreça
Carretera San Vicente del Raspeig s/n (Edificio Germán Bernácer )
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965 90 39 79
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
Requisits d'accés: aquest curs està dissenyat per a una àmplia varietat de participants que poden beneficiar-se del seu contingut innovador i pràctic. Té un enfocament diversificat que assegura que el curs siga una eina efectiva per a impulsar el desenvolupament professional, empresarial i institucional en l'àmbit de la gastronomia de proximitat i la sostenibilitat. Llengües vehiculars: valencià i castellà. Les 25 primeres persones, per ordre de preinscripció tindran tarifes amb descompte: Tarifa subvencionada al 70% per a aquelles persones que, a l'inici del curs, tinguen entre 25 i 64 anys complits: 9 €. Tarifa subvencionada al 100% per a aquelles persones que, a l'inici del curs, tinguen entre 25 i 64 anys complits, i formen part d'un dels col·lectius indicats en la següent pàgina web: Exempció de taxes en microcredencials universitàries.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
Nombre de crèdits
1,5 ECTS
Nombre d`hores
15