Gastronomia i proximitat: valors, tècniques, innovació i futur
- Referència
- CR-42986
- Dates
- 23, 24 i 25 de juliol de 2025
- Tipus d`activitat
- CURSOS D´ESTIU
- Termini de sol·licitud
- Des del 5 de maig 2025 fins al 21 de juliol 2025
- Marc
- Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
- Horari
- 23 i 24 de juliol de 9.00 a 17.30 h., 25 de juliol de 8.00 a 12.30 h.
- Lloc
- Sala d'actes del Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
- Localitat
- Cocentaina (Alacant)
- Cost
- General: 30 €
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
CURS D'ESTIU
- Adreça
- Carretera San Vicente del Raspeig s/n (Edificio Germán Bernácer )
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 90 39 79
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- Requisits d'accés: aquest curs està dissenyat per a una àmplia varietat de participants que poden beneficiar-se del seu contingut innovador i pràctic. Té un enfocament diversificat que assegura que el curs siga una eina efectiva per a impulsar el desenvolupament professional, empresarial i institucional en l'àmbit de la gastronomia de proximitat i la sostenibilitat.
Llengües vehiculars: valencià i castellà.
Les 25 primeres persones, per ordre de preinscripció tindran tarifes amb descompte:
Tarifa subvencionada al 70% per a aquelles persones que, a l'inici del curs, tinguen entre 25 i 64 anys complits: 9 €.
Tarifa subvencionada al 100% per a aquelles persones que, a l'inici del curs, tinguen entre 25 i 64 anys complits, i formen part d'un dels col·lectius indicats en la següent pàgina web: Exempció de taxes en microcredencials universitàries.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- Sí
- Nombre de crèdits
- 1,5 ECTS
- Nombre d`hores
- 15