La microcervecería com a model de negoci
- Referència
- CR-42457
- Dates
- Del 5 d'abril al 7 de juny de 2023
- Tipus d`activitat
- CURSOS
- Termini de sol·licitud
- Des del 2 de novembre 2022 fins al 4 d`abril 2023
- Marc
- Escola de negocis de la Universitat d'Alacant
- Lloc
- Online
- Amb la intervenció de
- Adreça: Mª José Bonete Pérez, Dept. Agroquímica i Bioquímica Universitat d'Alacant.
PROFESSORAT:
MAª JOSÉ BONETE, Dept. Agroquímica i Bioquímica Universitat d'Alacant. RAÚL TEJERINA, Tecnocaelia. SONIA MEROÑO.
VIRGINIA PAYÁ, Dept. Organització d'Empreses Universitat d'Alacant.
RICARDO SELLERS, Dept. Màrqueting Universitat d'Alacant.
MIGUEL ÁNGEL TRELIS. BORIS DE FONDES. FRANCISCO GARCÍA. VÍCTOR GUARCH. MANUEL ANDREU. JUAN CARLOS GÓMEZ. VICENTE ÁLVAREZ. RAQUEL MUÑOZ.
- Matèria
- GENERALGENERAL
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
FUNDACIÓ GENERAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT
- Adreça
- Campus Universitario. Apdo 99
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03080
- Telèfon
- 965 90 98 00
- Fax
- 96 590 98 10
- Observacions
- El curs d'especialització en cervesa artesana, ?La microcervecería com a model de negoci?, s'ofereix en format 100% online, perquè s'adapte còmodament a les teues necessitats; una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs el Títol d'Especialització certificat per la Universitat d'Alacant.
La comoditat d'un curs online i la proximitat d'una aula presencial.
El nostre disseny de curs online et permetrà seguir totes les assignatures des del nostre Aula Virtual i lliurar les teues activitats a mesura que vages avançant en l'itinerari marcat. De la mateixa manera podràs assistir setmanalment a les Sessions de Control en Streaming.
Al llarg del curs hi haurà un fòrum continu on podràs resoldre els teus dubtes i contactar tant amb els professors com amb la resta de companys.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- Sí
- Nombre de crèdits
- 12
- Nombre d`hores
- 120