...

La microcervecería com a model de negoci

Referència
CR-42457
Dates
Del 5 d'abril al 7 de juny de 2023
Tipus d`activitat
CURSOS
Termini de sol·licitud
Des del 2 de novembre 2022 fins al 4 d`abril 2023
Marc
Escola de negocis de la Universitat d'Alacant
Lloc
Online
Amb la intervenció de
Adreça: Mª José Bonete Pérez, Dept. Agroquímica i Bioquímica Universitat d'Alacant. PROFESSORAT: MAª JOSÉ BONETE, Dept. Agroquímica i Bioquímica Universitat d'Alacant. RAÚL TEJERINA, Tecnocaelia. SONIA MEROÑO. VIRGINIA PAYÁ, Dept. Organització d'Empreses Universitat d'Alacant. RICARDO SELLERS, Dept. Màrqueting Universitat d'Alacant. MIGUEL ÁNGEL TRELIS. BORIS DE FONDES. FRANCISCO GARCÍA. VÍCTOR GUARCH. MANUEL ANDREU. JUAN CARLOS GÓMEZ. VICENTE ÁLVAREZ. RAQUEL MUÑOZ.
Matèria
GENERALGENERAL
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
FUNDACIÓ GENERAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT
Adreça
Campus Universitario. Apdo 99
Localitat
Alicante
CP
03080
Telèfon
965 90 98 00
Fax
96 590 98 10
Àrees
GENERAL
Observacions
El curs d'especialització en cervesa artesana, ?La microcervecería com a model de negoci?, s'ofereix en format 100% online, perquè s'adapte còmodament a les teues necessitats; una vegada finalitzat i superat el curs obtindràs el Títol d'Especialització certificat per la Universitat d'Alacant. La comoditat d'un curs online i la proximitat d'una aula presencial. El nostre disseny de curs online et permetrà seguir totes les assignatures des del nostre Aula Virtual i lliurar les teues activitats a mesura que vages avançant en l'itinerari marcat. De la mateixa manera podràs assistir setmanalment a les Sessions de Control en Streaming. Al llarg del curs hi haurà un fòrum continu on podràs resoldre els teus dubtes i contactar tant amb els professors com amb la resta de companys.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
Nombre de crèdits
12
Nombre d`hores
120
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+