L'essència sostenible
- Referència
- CO-20489
- Dates
- 29 de març de 2023
- Tipus d`activitat
- TAULES REDONES, DEBATS
- Marc
- IV Cicle Gastronomia, Vi i Cinema. Els aliments que van venir d'américa i altres llocs
- Horari
- 19:00 h
- Lloc
- Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4
- Codi de localització
- 0101PB005

- Localitat
- Alacant
- Amb la intervenció de
- Vicente Seva i Manuel Sánchez, directors del documental. María José San Román, xef i empresària. Enrique Moltó, geògraf, coordinador acadèmic de Gasterra.
Fra Jorge Alberto Bender, OFM Associació Franciscans de Moçambic. Miguel Agulló Velasco, President de Fundació Agrícolae Mundi i de COITAGRA Col·legi Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria Agrícola d'Alacant.
- Matèria
- DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SEU CIUTAT D'ALACANT
- Adreça
- C/ Ramón y Cajal, 4
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03001
- Telèfon
- 96 514 5333 / 96 514 5952
- Àrees
-
CIÈNCIES DE LA SALUT
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- No