...

XXIII Beques d'Investigació Manuel d'Oya: Cervesa, Salut i Nutrició

Referència
B22-310
Tipus d'activitat
BEQUES I AJUDES A LA INVESTIGACIÓ
Termini de sol·licitud
Des del 18 d`abril 2022 fins al 31 d`octubre 2022
Marc
Centre d'Informació Cervesa i Salut
Lloc
Universitats o centres d'investigació
Dotació
15.000 €
Requisits
Estudiants d'últim curs de grau de qualsevol carrera universitària de ciències o d'un curs de postgrau, sempre que es tracte de centres d'ensenyament superior d'universitats espanyoles. S'admetran les sol·licituds de llicenciats/es i titulats/es superiors de qualsevol carrera de ciències. Nascuts/es amb posterior a l'1 de gener de 1992. Les i els sol·licitants hauran de comptar amb una o un director de projecte que pertanga a una universitat o centre d'investigació espanyol.
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Webs associades
Informació inscripció
FÒRUMS
FÒRUM PER A LA INVESTIGACIÓ DE LA CERVESA I ESTILS DE VIDA
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
Fomentar la investigació entorn del consum moderat de cervesa i la seua relació amb els diferents aspectes de la salut humana, que no hagen sigut realitzats ni difosos amb anterioritat a Espanya. Es valoraran positivament els projectes centrats en salut cardiovascular, benestar subjectiu, nutrició i dieta mediterrània.
De la UA?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+