...

Nous reptes i oportunitats en el sector de l'hostaleria

Referència
CO-19514
Dates
21 d'octubre de 2021
Tipus d`activitat
TAULES REDONES, DEBATS
Horari
19:00 h.
Lloc
seu de la Fundació Mediterrani
Localitat
Alacant
Amb la intervenció de
Jóse Juan Castelló grup Gastronou (Nou Manolin, Piripi, Populi Bistró i Vinoteca Vadevins) Daniel Frías Carbonell (restaurant l'Ereta d'Alacant i Santa Bar en Santa Faç) i Cristina de Juan (directora del Restaurant Dàrsena). La taula redona la moderarà la periodista Angeles Ruiz, coordinadora tècnica del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA- Dénia GASTERRA.
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+