...

Cocs i minxos, tradició gastronòmica

Referència
CO-19448
Dates
25 de novembre de 2021
Tipus d`activitat
CONFERÈNCIES
Horari
20:00 h.
Lloc
Sala d'actes de la Seu Universitària de la Marina
Localitat
Benissa (Alacant)
Amb la intervenció de
Pep Romany, propietari del Restaurant Coqueria Pont Sec
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
Organitza: Secretariat de Seus del Vicerectorat de Cultura de la Universitat d'Alacant Col·labora: Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA, Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic i Seu Universitària de la Marina. Per a assistir és necessària la reserva prèvia en el telèfon 965 73 35 62 o en el correu electrònic seu.benissa@ua.es
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+