Cocs i minxos, tradició gastronòmica
- Referència
- CO-19448
- Dates
- 25 de novembre de 2021
- Tipus d`activitat
- CONFERÈNCIES
- Horari
- 20:00 h.
- Lloc
- Sala d'actes de la Seu Universitària de la Marina
- Localitat
- Benissa (Alacant)
- Amb la intervenció de
- Pep Romany, propietari del Restaurant Coqueria Pont Sec
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- Organitza: Secretariat de Seus del Vicerectorat de Cultura de la Universitat d'Alacant
Col·labora: Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA, Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic i Seu Universitària de la Marina.
Per a assistir és necessària la reserva prèvia en el telèfon 965 73 35 62 o en el correu electrònic seu.benissa@ua.es
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- No
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+