1 Plaza de personal col·laborador/a júnior per a col·laborar en les tasques investigadores del grup d'investigació de la "Càtedra Carmencita d'estudis del sabor gastronòmic", I-PI 40-21
- Referència
- E21-213
- Durada
- Fins a 31/12/2021.
- Tipus d'activitat
- PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
- Termini de sol·licitud
- Des del 16 de juny 2021 fins al 2 de juliol 2021
- Marc
- Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència
- Publicació
- BOUA 15/06/2021
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Codi de localització
- 0034PS092
- Dotació
- 609,76 €/mes
- Requisits
- Estar en possessió de la titulació de Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica més un màster oficial o Grau en Ciències Gastronòmiques o equivalent més un màster oficial. Consultar més requisits en la convocatòria.
- Matèria
- DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. UNITAT D'ACCÉS PDI
- Adreça
- Edificio Rectorado y S. Generales
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 903 400 EXT. 3040
- Fax
- 965 903 464
- Àrees
-
CIÈNCIES DE LA SALUT
- Observacions
- Col·laborar en les tasques investigadores del grup d'investigació de la "Càtedra Carmencita d'estudis del sabor gastronòmic" amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la comunitat de Lamu (Kenya) i contribuir a la consecució d'una "Alimentació Saludable, Sostenible i Saborosa",
realitzant les següents funcions:
- Col·laborar en tasques relacionades amb l'anàlisi i valoració de les característiques dietètic-nutricionals i gastronòmiques de les receptes recuperades sobre el terreny en Lamu (Kenya).
- Col·laborar en la resta d'activitats investigadores que es duen a terme des de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.
- I qualsevol altra tasca afí al lloc que puga sorgir de l'execució de l'objecte.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+