...

1 Plaza de personal col·laborador/a júnior per a col·laborar en les tasques investigadores del grup d'investigació de la "Càtedra Carmencita d'estudis del sabor gastronòmic", I-PI 40-21

Referència
E21-213
Durada
Fins a 31/12/2021.
Tipus d'activitat
PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
Termini de sol·licitud
Des del 16 de juny 2021 fins al 2 de juliol 2021
Marc
Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència
Publicació
BOUA 15/06/2021
Lloc
Universitat d'Alacant
Codi de localització
0034PS092
Dotació
609,76 €/mes
Requisits
Estar en possessió de la titulació de Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica més un màster oficial o Grau en Ciències Gastronòmiques o equivalent més un màster oficial. Consultar més requisits en la convocatòria.
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. UNITAT D'ACCÉS PDI
Adreça
Edificio Rectorado y S. Generales
Localitat
Alicante
CP
03690
Telèfon
965 903 400 EXT. 3040
Fax
965 903 464
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
Col·laborar en les tasques investigadores del grup d'investigació de la "Càtedra Carmencita d'estudis del sabor gastronòmic" amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la comunitat de Lamu (Kenya) i contribuir a la consecució d'una "Alimentació Saludable, Sostenible i Saborosa", realitzant les següents funcions: - Col·laborar en tasques relacionades amb l'anàlisi i valoració de les característiques dietètic-nutricionals i gastronòmiques de les receptes recuperades sobre el terreny en Lamu (Kenya). - Col·laborar en la resta d'activitats investigadores que es duen a terme des de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic. - I qualsevol altra tasca afí al lloc que puga sorgir de l'execució de l'objecte.
De la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+
Universitat d'Alacant