...

Ajudes a l'alumnat del títol d'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània i/o màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant

Referència
B21-139
Durada
Curs 2020-2021
Tipus d'activitat
BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
Termini de sol·licitud
Des del 11 de maig 2021 fins al 24 de maig 2021
Marc
Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Llengües - Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic
Publicació
BOUA 10/05/2021
Lloc
Universitat d'Alacant
Dotació
500 €
Requisits
Estar matriculada o matriculat en el curs 202/21 en el Títol d'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant en 30 crèdits ECTS i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en 60 crèdits ECTS. Consultar més requisits en la convocatòria.
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
PROGRAMA D'ESTUDIS PROPIS EN ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Adreça
C/ Ramón y Cajal, 4 Secretaría de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante
Localitat
Alicante
CP
03001
Telèfon
+34 610 48 89 91
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
Sufragar parcialment les despeses de matrícula de l'alumnat de l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en règim de concurrència competitiva, en el curs acadèmic 2020-2021.
De la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+