Ajudes a l'alumnat del títol d'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània i/o màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant
- Referència
- B21-139
- Durada
- Curs 2020-2021
- Tipus d'activitat
- BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
- Termini de sol·licitud
- Des del 11 de maig 2021 fins al 24 de maig 2021
- Marc
- Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Llengües - Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic
- Publicació
- BOUA 10/05/2021
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Dotació
- 500 €
- Requisits
- Estar matriculada o matriculat en el curs 202/21 en el Títol d'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant en 30 crèdits ECTS i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en 60 crèdits ECTS. Consultar més requisits en la convocatòria.
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
PROGRAMA D'ESTUDIS PROPIS EN ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
- Adreça
- C/ Ramón y Cajal, 4 Secretaría de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03001
- Telèfon
- +34 610 48 89 91
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- Sufragar parcialment les despeses de matrícula de l'alumnat de l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la
Universitat d'Alacant i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en règim de concurrència competitiva, en el curs acadèmic 2020-2021.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+