...

Vídeo-tallers pràctics de cuina saludable i sostenible: Incorporar els llegums a la nostra alimentació

Referència
CU-17749
Dates
14, 21, 28 de maig, i 4, 11 de juny de 2021
Tipus d`activitat
TALLERS
Marc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant
Lloc
online
Localitat
Universitat d'Alacant
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
SEU CIUTAT D'ALACANT
Adreça
C/ Ramón y Cajal, 4
Localitat
ALICANTE
CP
03001
Telèfon
965145333/965145952
Fax
965145958
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
Coordina: Ángeles Ruiz García, Coordinadora tècnica Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic i Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA. Docent col·laboradora: Cristina Jaime Gallart. Els enllaços es publicaran els dies que corresponguen. Calendari: 14, 21, 28 de maig, i 4, 11 de juny. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant en col·laboració amb Centre Majors Salut, GASTERRA Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia, i Càtedra d'Estudis de Sabor Gastronòmic.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No