Curs d'especialització en fonaments tècnics de l'elaboració de Cervesa
- Referència
- REF-15511
- Dates
- De l'1 d'octubre de 2020 a l'1 d'abril del 2021
- Tipus d`activitat
- TÍTOLS PROPIS POSTGRAU (MÀSTERS, ESPECIALISTES, EXPERTS, ETC.)
- Termini de sol·licitud
- Des del 10 de juny 2020 fins al 30 de setembre 2020
- Lloc
- online
- Cost
- 1290€
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
ESCOLA DE NEGOCIS. FUNDACIÓ GENERAL
- Adreça
- Edif. Germán Bernácer. Apdo. 99
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965909448/965909373
- Fax
- 965 90 93 69
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- 25% DE DESCOMPTE SOBRE LA TAXA GENERAL PER A MATRÍCULES ABANS DEL 15 DE JUNY.
A QUI VA DIRIGIT:
Aquest curs està dirigit, principalment, a químics, enòlegs, biòlegs, enginyers agrònoms i enginyers químics i, en general, a totes aquelles persones que tinguen com a objectiu convertir-se en especialistes en elaboració de cervesa, però també a cervesers professionals amb ganes d'ampliar els seus coneixements i millorar els seus processos. En definitiva, a persones amb ganes d'aprendre.
Durant el curs explicarem amb brevetat els termes menys comuns de cada matèria, de manera que els alumnes amb menors coneixements científics puguen seguir les classes amb comoditat i els de major nivell adquirisquen coneixements específics.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- No
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+