Ajudes a estudiants d'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània i/o màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant per a sufragar despeses realitzades de matrícula
- Referència
- B20-68
- Durada
- Curs 2019/20
- Tipus d'activitat
- BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
- Termini de sol·licitud
- Des del 4 de febrer 2020 fins al 24 de febrer 2020
- Marc
- Vicerectorat d'Estudis i Formació
- Publicació
- BOUA 03/02/2020
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Dotació
- 2.000 €
- Requisits
- Estar matriculada o matriculat en el curs 2019/20 en l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant en 30 crèdits ECTS i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant, en 60 crèdits ECTS.
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
TÍTOL PROPI DE MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
- Adreça
- C/ Ramón y Cajal, 4 Secretaría de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante
- Localitat
- Alicante
- CP
- 03001
- Telèfon
- +34 965 145 952
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- Sufragar parcialment les despeses de matrícula d'estudiants de l'Especialista en ciència i tecnologia culinària, maridatges, arrossos i alta cuina mediterrània i/o Màster en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada de la Universitat d'Alacant en el curs acadèmic de la present e convocatòria.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+