Fonaments Tècnics de l'Elaboració de Cervesa
- Referència
- CR-41739
- Dates
- Del 3 d'octubre de 2019 al 31 de març de 2020
- Tipus d`activitat
- CURSOS A DISTÀNCIA
- Lloc
- En linia
- Matèria
- ENOLOGIAENOLOGIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
ESCOLA DE NEGOCIS. FUNDACIÓ GENERAL
- Adreça
- Edif. Germán Bernácer. Apdo. 99
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965909448/965909373
- Fax
- 965 90 93 69
- Observacions
- El primer Curs d'Especialització en cervesa artesana, Fonaments tècnics de l'elaboració de cervesa, pioner en l'àmbit acadèmic hispanoparlant, respon a aquesta recent demanda amb un complet programa acadèmic que cobreix tots els aspectes relatius a l'elaboració d'aquesta beguda: des de l'anàlisi de les matèries primeres al procés d'elaboració, a més dels coneixements relacionats amb la degustació o el maridatge i aspectes pràctics que permeten elaborar aquesta beguda en condicions reproduïbles i tècnicament correctes.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- No
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+