...

1 Plaça de personal investigador predoctoral per al projecte "Value chains for disruptive transformation of urban biowaste into biobased products in the city context -CE-SFS-25-2018: integrated system innovation in valorising...", I-PI 10-19

Referència
E19-73
Durada
3 anys
Tipus d'activitat
PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
Termini de sol·licitud
Des del 8 de febrer 2019 fins al 21 de febrer 2019
Marc
Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals
Publicació
BOUA 07/02/19
Lloc
Universitat d'Alacant
Codi de localització
0003P1014
Dotació
1.368 €/mes
Requisits
Estar en possessió de la titulació de Llicenciatura en Biologia o Grau en Biologia més un màster oficial en Anàlisi i Gestió d'ecosistemes, o qualsevol altre màster oficial el pla del qual d'estudis puga considerar-se equivalent. Disposar de l'admissió o matrícula en un programa de doctorat. Coneixement de valencià a nivell C1 i d'anglès a nivell C2.
Matèria
BIOLOGIABIOLOGIA
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. UNITAT D'ACCÉS PDI
Adreça
Edificio Rectorado y S. Generales
Localitat
Alicante
CP
03690
Telèfon
965 903 400 EXT. 3040
Fax
965 903 464
Àrees
CIÈNCIES NATURALS
Observacions
Col·laborar en el projecte d'investigació "Value chains for disruptive transformation of urban biowaste into biobased products in the city context -CE-SFS-25-2018: Integrated system innovation in valorising urban biowaste. IA (Innovation action)" realitzant: - tasques específiques relacionades amb la cria artificial d'Hermetia illucens i altres dípters saprófagos, en particular espècies capaces de desenvolupar-se en mitjans semisólidos o líquids com els sírfidos eristalins - seguiment del desenvolupament de les diverses etapes pre-imaginales dels insectes, elaboració de protocols de cria artificial i exposició d'informes de resultats en el consorci europeu (en anglès) - i qualsevol altra tasca afí al lloc que puga sorgir de l'execució del projecte.
De la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+
Universitat d'Alacant