Borsa de treball de la Universitat d'Alicante per a ocupar llocs de tècnic per a col·laborar en el programa "Avaluació nutricional de la comunitat universitària i valoració de la qualitat nutricional dels menús en l'àmbit universitari", BT-01/19
- Referència
- E19-57
- Tipus d`activitat
- BORSES DE TREBALL
- Termini de sol·licitud
- Des del 2 de febrer 2019 fins al 15 de febrer 2019
- Marc
- Facultat de Ciències de la Salut
- Publicació
- BOUA 01/02/19
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Requisits
- Estar en possessió o haver abonat els drets per a l'expedició del títol de diplomatura, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica, grau o equivalent.
- Matèria
- GENERALGENERAL
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ
- Adreça
- Edificio Rectorado y Servicios Generales
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 903 939
- Fax
- 965 903 672
- Observacions
- Col·laborar en el programa institucional "Avaluació nutricional de la comunitat universitària i valoració de la qualitat nutricional dels menús en l'àmbit universitari", del Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la Facultat de Ciències de la Salut, realitzant les següents tasques:
- Obtenció de dades i construcció d'indicadors de salut, a partir de la realització d'avaluacions dietètic-nutricionals individualitzades destinades a la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant.
- Anàlisi de la informació, tant quantitativa com a qualitativa.
- Determinació de la qualitat nutricional dels menús oferits en els serveis d'alimentació de la Universitat d'Alacant, concorde a la normativa vigent.
- Realització d'accions de salut pública relacionades amb la promoció de la nutrició saludable i d'educació nutricional en grups específics de la comunitat.
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- No
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+