...

Borsa de treball de la Universitat d'Alicante per a ocupar llocs de tècnic per a col·laborar en el programa "Avaluació nutricional de la comunitat universitària i valoració de la qualitat nutricional dels menús en l'àmbit universitari", BT-01/19

Referència
E19-57
Tipus d`activitat
BORSES DE TREBALL
Termini de sol·licitud
Des del 2 de febrer 2019 fins al 15 de febrer 2019
Marc
Facultat de Ciències de la Salut
Publicació
BOUA 01/02/19
Lloc
Universitat d'Alacant
Requisits
Estar en possessió o haver abonat els drets per a l'expedició del títol de diplomatura, arquitectura tècnica, enginyeria tècnica, grau o equivalent.
Matèria
GENERALGENERAL
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ
Adreça
Edificio Rectorado y Servicios Generales
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965 903 939
Fax
965 903 672
Àrees
GENERAL
Observacions
Col·laborar en el programa institucional "Avaluació nutricional de la comunitat universitària i valoració de la qualitat nutricional dels menús en l'àmbit universitari", del Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la Facultat de Ciències de la Salut, realitzant les següents tasques: - Obtenció de dades i construcció d'indicadors de salut, a partir de la realització d'avaluacions dietètic-nutricionals individualitzades destinades a la comunitat universitària de la Universitat d'Alacant. - Anàlisi de la informació, tant quantitativa com a qualitativa. - Determinació de la qualitat nutricional dels menús oferits en els serveis d'alimentació de la Universitat d'Alacant, concorde a la normativa vigent. - Realització d'accions de salut pública relacionades amb la promoció de la nutrició saludable i d'educació nutricional en grups específics de la comunitat.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+