...

Ajudes econòmiques per a estudiants de la Facultat de Ciències: Excel·lència acadèmica i realització d'estades de mobilitat per a cursar estudis, pràctiques externes curriculars o TFG/TFM en empresa/institució en àmbit nacional i internacional

Referència
B18-359
Durada
Curs 2018-2019
Tipus d'activitat
BEQUES I AJUDES A L´ESTUDI, L´ALLOTJAMENT, EL TRANSPORT, ETC.
Termini de sol·licitud
Des del 4 de febrer 2019 fins al 15 d`abril 2019
Marc
Facultat de Ciències
Publicació
BOUA 13/11/18
Lloc
Facultat de Ciències
Dotació
Segons destinació
Requisits
Estar matriculats en una de les titulacions de la Facultat de Ciències de la UA el curs 2018-19 que complisquen els requisits segons modalitat.
Matèria
GENERALGENERAL
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
FACULTAT DE CIÈNCIES
Adreça
Campus de S. Vicente del Raspeig. Apdo. 99
Localitat
ALACANT
CP
03080
Telèfon
965 90 3557
Fax
965 90 3781
Àrees
GENERAL
Observacions
Modalitat A: Ajudes destinades a finançar la realització de pràctiques externes curriculars en una empresa o institució. Modalitat B: Ajudes per a la realització d'estades de mobilitat (nacional o internacional) per a cursar estudis a l'empara dels programes oficials de mobilitat SICUE, Erasmus o Mobilitat no Europea, o bé estades de mobilitat en el marc de plans d'estudi de Màsters interuniversitaris de la Facultat (requisits, dotació en Annex II). Aquesta ajuda serà independent i compatible amb qualsevol altra al fet que hi hagués dret. Modalitat C: ajudes destinades a finançar la realització de treball experimental vinculat a TFG/TFM. Modalitat D: Beques per a cobrir taxes acadèmiques a aquells estudiants de primera matrícula en primer curs de qualsevol Grau de la Facultat de Ciències, que hagen sigut guardonats amb el primer premi en una Olimpíada Nacional (Geologia, Biologia, Matemàtiques, Física) i s'hagen matriculat en el mateix grau de la Facultat de Ciències. Modalitat E: beques per al finançament de TFMs experimentals i activitats formatives dels Màsters de la Facultat de Ciències.
De la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+