...

Oli d'oliva, or líquid?. Elaboració, Agroeconomía i propietats físic-químiques de l'oli

Referència
CR-41336
Dates
Del 11 al 13 de juliol de 2018
Tipus d`activitat
CURSOS D´ESTIU
Termini de sol·licitud
Des del 14 de maig 2018
Marc
Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Lloc
Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
Localitat
Cocentaina (Alacant)
Cost
UA 50€ - Gral 75€
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Informació inscripció
Universitat d'Alacant
Adreça
Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965903979 - 965909827
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
L'oli d'oliva pot ser considerat com a petjada essencial d'identitat de la zona Mediterrània i, com a tal, ha de ser conegut i benvolgut per tots. Aquest curs proporciona una base de coneixement dels processos de la seua elaboració, abordant tant aspectes agroeconómicos, com de l'obtenció i cures de la matèria primera, de l'obtenció de l'oli d'oliva, i de les propietats físic-químiques i el seu efecte en la classificació dels diferents tipus d'oli. S'integraran sessions pràctiques en les quals s'inclou una visita a una almazara i un tast.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
Nombre de crèdits
2
Nombre d`hores
20
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+