I Concurs Ajuntament del Pinós al millor gelat artesà preparat amb productes gastronòmics típics del Pinós
- Referència
- PC18-97
- Tipus d'activitat
- PREMIS I CONCURSOS
- Termini sol·licitut
- Fins al 28 de febrer 2018
- Marc
- Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia. Universitat d'Alacant
- Publicació
- BOUA 23/02/2018
- Codi de localització
- 0007P3018
- Dotació
- 1.000 € i 500 €
- Requisits
- Modalitat A: Podran participar els alumnes matriculats en el Curs d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats de la UA durant el curs acadèmic 2017-18.
Modalitat B: Podran participar els alumnes que hagen obtingut el títol d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats per la UA en els cursos acadèmics anteriors.
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
DPT. QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
- Adreça
- Apartado de correos 99
- Localitat
- ALICANTE
- CP
- 03080
- Telèfon
- 965 90 3527
- Fax
- 965 90 3527
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- El concurs se celebrarà en l'Aula d'ANHCEA (Xixona, Alacant) el dia 1 de març de 2018 a les 11.00 h.
- En la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+