...

I Concurs Ajuntament del Pinós al millor gelat artesà preparat amb productes gastronòmics típics del Pinós

Referència
PC18-97
Tipus d'activitat
PREMIS I CONCURSOS
Termini sol·licitut
Fins al 28 de febrer 2018
Marc
Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia. Universitat d'Alacant
Publicació
BOUA 23/02/2018
Codi de localització
0007P3018
Dotació
1.000 € i 500 €
Requisits
Modalitat A: Podran participar els alumnes matriculats en el Curs d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats de la UA durant el curs acadèmic 2017-18. Modalitat B: Podran participar els alumnes que hagen obtingut el títol d'Expert en Elaboració Artesanal de Gelats per la UA en els cursos acadèmics anteriors.
Matèria
GASTRONOMIAGASTRONOMIA
Webs associades
Informació inscripció
UNIVERSITAT D'ALACANT
DPT. QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Adreça
Apartado de correos 99
Localitat
ALICANTE
CP
03080
Telèfon
965 90 3527
Fax
965 90 3527
Àrees
SOCIALS I JURÍDIQUES
Observacions
El concurs se celebrarà en l'Aula d'ANHCEA (Xixona, Alacant) el dia 1 de març de 2018 a les 11.00 h.
En la UA?
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+
Universitat d'Alacant