...

Oli, l'or líquid. Elaboració, agroeconomía i química de l'oli

Referència
CR-41059
Dates
del 5 al 7 de juliol de 2017
Tipus d`activitat
CURSOS D´ESTIU
Termini de sol·licitud
Des del 15 de maig 2017
Marc
Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant
Lloc
Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
Localitat
Cocentaina (Alacant)
Cost
Est.ua/aturats:50€.Gral: 75€
Matèria
QUÍMICAQUÍMICA
Informació inscripció
Universitat d'Alacant
Adreça
Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
Localitat
San Vicente del Raspeig (Alicante)
CP
03690
Telèfon
965903979 - 965909827
Àrees
CIÈNCIES NATURALS
Observacions
L'oli d'oliva és l'essència d'identitat de la zona Mediterrània i, com a tal, ha de ser conegut i benvolgut per tots. Aquest curs proporciona una base de coneixement dels processos de la seua elaboració. Es desenvoluparan aspectes agroeconómicos, de l'obtenció i cures de la matèria primera, de l'obtenció, de les propietats físic-químiques i el seu efecte en la classificació dels diferents tipus d'oli. Hi haurà sessions pràctiques en les quals s'integrarà una visita a una almazara i un tast
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
Nombre de crèdits
2
Nombre d`hores
20
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+