Oli, l'or líquid. Elaboració, agroeconomía i química de l'oli
- Referència
- CR-41059
- Dates
- del 5 al 7 de juliol de 2017
- Tipus d`activitat
- CURSOS D´ESTIU
- Termini de sol·licitud
- Des del 15 de maig 2017
- Marc
- Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant
- Lloc
- Centre Cultural El Teular. Plaza El Teular, s/n
- Localitat
- Cocentaina (Alacant)
- Cost
- Est.ua/aturats:50€.Gral: 75€
- Matèria
- QUÍMICAQUÍMICA
- Informació inscripció
-
Universitat d'Alacant
- Adreça
- Campus de la UA - Edificio Germán Bernácer
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965903979 - 965909827
- Observacions
- L'oli d'oliva és l'essència d'identitat de la zona Mediterrània i, com a tal, ha de ser conegut i benvolgut per tots. Aquest curs proporciona una base de coneixement dels processos de la seua elaboració. Es desenvoluparan aspectes agroeconómicos, de l'obtenció i cures de la matèria primera, de l'obtenció, de les propietats físic-químiques i el seu efecte en la classificació dels diferents tipus d'oli. Hi haurà sessions pràctiques en les quals s'integrarà una visita a una almazara i un tast
- En la UA?
- Sí
- Crèdit de lliure configuració?
- Sí
- Nombre de crèdits
- 2
- Nombre d`hores
- 20
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+