Calendar of Events
List
Suggest
Language
Español
Valencià
English
University Agenda
Home
Home
Del 01/12/2017 al 30/12/2017
Del 01/12/2017 al 30/12/2017
Subject: GASTRONOMY
Subject: GASTRONOMY
Only UA
Credits
COMPETITIONS, CONTESTS...
AWARDS
3
CONFERENCES, WORKSHOPS, EXHIBITION HALLS AND FAIRS
MEETINGS
1
COURSES
MISCELLANEOUS COURSES
7
CULTURAL ACTIVITIES
WORKSHOPS
1
LECTURES, SEMINARS, ROUND-TABLES...
LECTURES
LECTURES, SEMINARS, ROUND-TABLES...
2
Loading...
COMPETITIONS, CONTESTS...
AWARDS
I Concurso Ayuntamiento de Pinoso al mejor helado artesano preparado con productos gastronómicos típicos de Pinoso
I Concurso Ayuntamiento de Pinoso al mejor helado artesano preparado con productos gastronómicos típicos de Pinoso
Deadline : To 28, February 2018
Publication : BOUA 23/02/2018
I Concurso Ayuntamiento de Pinoso al mejor helado artesano preparado con productos gastronómicos típicos de Pinoso
I Concurso Ayuntamiento de Pinoso al mejor helado artesano preparado con productos gastronómicos típicos de Pinoso
Deadline : To 28, February 2018
Publication : BOUA 23/02/2018
V Concurso culinario “Granachef”
V Concurso culinario “Granachef”
Deadline : To 16, April 2018
Ayuntamiento de Granada. Concejalía de Juventud.
Granada
VII Concurso culinario “Granachef” 2020
VII Concurso culinario “Granachef” 2020
Deadline : To 15, March 2020
Ayuntamiento de Granada. Concejalía de Juventud.
Granada
CONFERENCES, WORKSHOPS, EXHIBITION HALLS AND FAIRS
MEETINGS
I Jornadas sobre retos y oportunidades del turismo gastronómico sostenible
I Jornadas sobre retos y oportunidades del turismo gastronómico sostenible
Application period : To 22, Juny 2022
Dates : 28 y 29 de junio de 2022
Timetable : 9:00 horas
Salón de Actos del CdT de Denia.
Denia (Alicante)
COURSES
MISCELLANEOUS COURSES
Course Cover and Spanish Kitchen
Course Cover and Spanish Kitchen
Application period : To 22, January 2018
Dates : 23 de enero de 2018
Timetable : de 18:30 a 21:00 h
Alicante
Course Cover and Spanish Kitchen
Course Cover and Spanish Kitchen
Application period : To 13, February 2018
Dates : 15 de febrero de 2018
Timetable : 18:30 – 21:00 h.
Universitat d'Alacant
Course of Paellas and Alicante Rices
Course of Paellas and Alicante Rices
Application period : To 20, February 2018
Dates : 22 de febrero de 2018
Timetable : 18:00 – 20:30 h.
Alicante
Course of Paellas and Alicante Rices
Course of Paellas and Alicante Rices
Application period : To 20, February 2018
Dates : 22 de febrero de 2018
Timetable : 18:00 – 20:30 h.
Alicante
Course Cover and Spanish Kitchen
Course Cover and Spanish Kitchen
Application period : To 9, July 2018
Dates : 11 de julio de 2018
Timetable : de 18:30 a 21:00 h
Alacant
Course of Paellas and Alicante Rices
Course of Paellas and Alicante Rices
Application period : To 10, July 2018
Dates : 12 de julio de 2018
Timetable : de 18:00 a 20:30 h
Alacant
Course of Paellas and Alicante Rices
Course of Paellas and Alicante Rices
Application period : To 18, February 2022
Dates : 21 febrero de 2022
Timetable : 18:00 - 20:30 h.
Alicante
CULTURAL ACTIVITIES
WORKSHOPS
Taller de fermentación de verduras.
Taller de fermentación de verduras.
Application period : To 13, May 2024
Dates : 16 y 17 de mayo de 2024
Timetable : De 18:00 a 20:00 horas
Salón de actos de Casa Nova.
Calp-Alacant
LECTURES, SEMINARS, ROUND-TABLES...
LECTURES
Myths of the red shrimp
Myths of the red shrimp
Dates : 30 de noviembre de 2017
Timetable : 18:00 h.
Sala del Castell.
Dénia (Alacant)
LECTURES, SEMINARS, ROUND-TABLES...
Ciencia aplicada a la práctica culinaria: Análisis de textura, color y morfología en los alimentos
Ciencia aplicada a la práctica culinaria: Análisis de textura, color y morfología en los alimentos
Application period : To 1, November 2024
Dates : 04 y 05 de noviembre de 2024
Timetable : 09:00 horas
Campus de la UA.
Universitat d'Alacant