Plan de estudios

Universidad de Alicante. Página principal
Plan de estudios: EXPERT/A EN CIÈNCIA DEL COLOR
Saltar idiomas
Español | Valencià | English
Saltar iconos
Saltar cabecera
Universidad de Alicante. Página principal
Ficha del estudio

EXPERT/A EN CIÈNCIA DEL COLOR

Codi:
 9420

Crèdits:
 20
 
Data de publicació:
 26/01/2023

Titol:
 Estudis Propis
 
Preu:
 80,50
 Crèdits en 1a matrícula
 

RAMA

Sin Validez

PLA

EXPERT/A EN CIÈNCIA DEL COLOR

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Híbrida (semipresencial)

IDIOMES EN ELS QUALS S'IMPARTEIX

Anglès

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Contínua (ContinUA)

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

PLA D'ESTUDIS OFERIT

 

Llegenda: No ofertadaSense docencia
UNICO
20 crèdits
 
Curs
Titol
Crèdits
Assignatura
 
Superat aquest bloc s'obté
EXPERTO/A EN CIENCIA DEL COLOR

COMPETÈNCIES


Coneiximents/Continguts

  • CON1: Adquirir coneixements bàsics en el camp de la ciència i tecnologia del color.
  • CON3: Capacitat de seguir i interpretar críticament els últims avanços científicotecnològics associats als colorants i pigments en diversos sectors industrials.
  • CON4:Adquirir coneixements i destreses avançats en el camp de la ciència i tecnologia del color i textura visual (aparença visual de materials).

Habilitats/Destreses

  • HD1: Capacitat d'interrelacionar coneixements i destreses que permeten abordar problemes des de diferents punts de vista, enriquint les solucions, amb matemàtiques bàsiques de codificació i representació científica del color (sistema CIE).
  • HD2: Desarrollar la originalidad y creatividad en la manera de abordar los problemas generales y comunes de la ciencia y tecnología del color aplicada a varios sectores industriales (automoción, cosmética, diseño, etc.).

Capacitats/Competències

  • C1:Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • C2:Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • C3:Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • C4:Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions i els coneixements i raons últimes que les sustenten a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • C5:Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigit o autònom.
  • C6: Habilitats de comunicació oral i escrita en anglès i castellà.
  • C17: Habilitats relacionades amb les eines informàtiques i amb les tecnologies de la informació i la comunicació, així com en l'accés a bases de dades en línia, com pot ser bibliografia científica, patents i normatives tècniques.
  • C18: Habilitats d'adaptació, planificació i organització en la realització eficaç i de qualitat de treballs autònoms, o en equips interdisciplinaris, en situacions reals i noves.

 

L'Expert en Ciència del Color consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:

Tipus d'assignatures

Crèdits

  Obligatòries(OB)

20

  Optatives(OP)

0

  Treball Final (OB)

0

TOTAL CRÈDITS

20

 

Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant. 

En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis. 

Després de superar el total de crèdits s'obté l´estudi de formació permanent d'EXPERT/A EN CIÈNCIA DEL COLOR.

Aquest estudi de formació permanent forma part del Programa d'Estudis de Formació Permanent en TECNOLOGÍA DEL COLOR EN SECTOR D´AUTOMOCIÓ, que està integrat pels següents estudis:

- Màster de Formació Permanent en Tecnologia del Color en Sector Automoció.

- Especialista en Ingenieria del Color pel Sector Automoció

- Expert/a en Ciència del Color

 

REQUISITS D'ACCÉS

Per accedir als Estudis de Formació Permanent es requereix:

  • Estar en possessió d'un títol universitari oficial.
  • També podran accedir els qui els reste superar el TFG (treball de fi de grau) i un màxim de 9 crèdits per a obtenir la titulació de Grau.

 DIRIGIT A

  
  •  Professionals titulats universitaris vinculats al color (pigments, pintures, plàstics, il·luminació, multimèdia, disseny gràfic, etc).
  • Estudiants universitaris titulats i recentment graduats universitaris en Química, Enginyeria Química, Enginyeria de Materials, Farmàcia, Física, Òptica i Optometria, Psicologia, Matemàtiques,  Enginyeria de Telecomunicacions, Informàtica, Multimèdia, Industrial, Disseny, Arquitectura, Econòmiques i empresarials, etc.

  CRITERIS D'ADMISSIÓ

Domini intermedi de l'idioma anglés, perquè nombrosos materials docents i classes presencials s'impartiran en anglès. I perquè nombroses pràctiques externes sol·licitades per empreses multinacionals del sector automoció es realitzaran en alguns països europeus, on sol·liciten un domini intermedi de, almenys, anglès.

  PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis.. 

Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.

 

  TAXES

La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:

https://cfp.ua.es/va/taxes.html

 

L´Expert/a en Ciència del Color és un estudi de formació permanent de la Universitat d'Alacant.

La legislació vigent permet que les universitats, fent ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat.

Els Estudis de Formació Permanent estan regulats per la següent normativa:

- REIAL DECRET 822/2021, de 28 de setembre, pel qual estableix l'organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la qualitat

- Normativa d'Ensenyaments Propis de la Universitat d'Alacant (BOUA 27/01/2023)

Més informació sobre normativa:

https://cfp.ua.es/va/normativa.html

Saltar pie
Servicio de informática
Saltar estándares