Sense definir
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Mixt: presencial i no presencial
Castellà
CENTRE DE FORMACIÓ CONTÍNUA
Solament s'imparteix en aquesta universitat
Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.
Llegenda: | No ofertada | Sense docencia |
- Conèixer l'evolució històrica de l'arròs i de l'alta cuina mediterrània.
- Conèixer els principals productes i processos relacionats amb la preparació dels arrossos i amb l'alta cuina mediterrània.
- Conèixer i aplicar les possibilitats gastronòmiques de l'arròs i de l'alta cuina mediterrània.
El Expert en Història, Globalització i Turisme entorn de l'Arròs i Alta Cuina Mediterrània consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:
Tipus d'assignatures |
Crèdits |
Obligatòries (OB) |
18 |
Optatives (OP) |
0 |
Pràctiques Externes (OB) |
2 |
Treball Fin de Máster (OB) |
0 |
TOTAL CRÈDITS |
20 |
Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.
En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.
Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi de EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA.
Aquest títol propi forma part del Programa d'Estudis Propis en ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA, que està integrat pels següents títols propis:
Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi de Expert es requereix:
- Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor).
- També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.
- Complir els requisits d'accés a estudis universitaris oficials en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).
La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).
Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.
La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:
El Expert en Història, Globalització i Turisme entorn de l'Arròs i Alta Cuina Mediterrània és un títol propi de la Universitat d'Alacant.
La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:
- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)
- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 14 d'abril de 2014, BOUA 15 d'abril de 2014). Aquesta Normativa arreplega les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)
Més informació sobre normativa:
https://web.ua.es/va/continua/normativa.html
Seu d'Alacant
Leticia Medina
lmedina@ua.es
Tlf.: 965145952
master.dietamed@ua.es
https://masterarrocesyaltacocina.ua.es
1.-Subvencions dels Ajuntaments d'Altea, Benidorm, Denia i Torrevella per a la concessió d'un total de 8 beques, 2 per cada municipi. L'import de la beca serà entre 3912,50 %o20AC i 4000 %o20AC, en funció del nombre de persones matriculades.
Ajuntament d'Altea (Conveni aprovat en CG.22/03/2018) - 8000 %o20AC
Ajuntament de Denia (Conveni aprovat en CG 26/02/2018) - 8000 %o20AC
Ajuntament de Benidorm (Conveni pendent de signatura) - 8000 %o20AC
Ajuntament de Torrevella
(Conveni pendent de signatura) - 8000 %o20AC
L'alumnat ha de complir els següents requisits:
-Estar empadronat en el municipi
-Estar treballant en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia amb una antiguitat: mínima de 2 anys per a les persones d'edat igual o inferior a 35 anys, i una antiguitat mínima de 5 anys per a edat superior a 35 anys.
-No trobar-se culpable en cap de les circumstàncies que impedisca obtenir la condició de persones beneficiàries assenyalades en l'article 13.2 de la Llei General de Subvencions, en particular estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
- Davant situació d'empat es triarà segons l'expedient acadèmic de la titulació d'accés.
Aquestes Beques es concediran a l'alumnat matriculat en l'Expert, Especialista i Màster de forma modular o del Màster complet.
Centre de Formació Contínua de la Universitat d'Alacant
Josep Bernabeu Mestre
Ana Zaragoza Martí