Sense definir
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Mixta
Castellà
CENTRE DE FORMACIÓ PERMANENT
Solament s'imparteix en aquesta universitat
Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.
Llegenda: | No ofertada | Sense docencia |
Especialitzar a l'alumne en la direcció i gestió d'establiments de restauració i F&B hoteler.
Aprendre a realitzar una anàlisi de la situació de l'empresa, tant a nivell extern com a intern, a través de les
eines de gestió i predicció econòmica.
Formar als futurs capdavanters de la Restauració del segle XXI.
El Master en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler consta de 20 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:
Tipus d'assignatures |
Crèdits |
Obligatòries(OB) |
50 |
Optatives(OP) |
0 |
Pràctiques Externes | 0 |
Treball Final (OB) |
10 |
TOTAL CRÈDITS |
60 |
Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.
En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.
Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi de MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi d'Expert es requereix:
- Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
- També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.
A propietaris, directius i comandaments intermedis d'hostaleria.
A professionals de la restauració en actiu i/o futurs emprenedors.
A persones que dirigeixen i gestionen i/o van a constituir empreses de restauració.
A responsables i/o caps del departament de F&B hoteler.
A cuiners que vulguen especialitzar-se com a xef executiu.
A professionals formats que vulguen millorar la seua situació professional.
A persones sense titulació universitària però amb experiència professional relacionada amb
l'hostaleria i/o la restauració.
La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).
Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.
La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:
Preu públic per crèdit | |
63 € |
Descompte a persones que provinguen de les empreses, institucions i organismes (Escola de Negocis de la UA, formació i Transformació S.L., Fundeun, Global Orbital , OPEM Consultors, TECJURI). És necessari un mínim de 10 estudiants per a aplicar aquest descompte. |
El Master en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler és un títol propi de la Universitat d'Alacant.
La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:
- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)
- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 14 d'abril de 2014, BOUA 15 d'abril de 2014). Aquesta Normativa arreplega les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)
Més informació sobre normativa:
https://web.ua.es/va/continua/normativa.html
Begoña Murcia Alcaraz
Institut Universitari d'Investigacions Turístiques
Edifici Instituts Universitaris
Telèfon: 965 90 95 51
https://iuit.ua.es/va/inici.html
Institut Universitari d'Investigacions Turístiques
Juan Llopis Taverner
Oscar Carrión López
José Luis Gascó