Ciències econòmiques, administració i direcció d'empreses, màrqueting (2023-24)

Codi:
 9395

Crèdits:
 20
 
Data d'aprovació:
 26/01/2023

Titol:
 Estudi Propi (ECTS)
 
Preu:
 60
 Crèdits en 1a matrícula
 

RAMA

Sin Validez

PLA

EXPERT/A EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE Y DESENVOLUPAMENT LOCAL

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Presencial

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Contínua (ContinUA)

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

 

PLA D'ESTUDIS OFERIT EN EL CURS 2023-24

 

Leyenda: No ofertadaSense docencia
UNICO

 
 

 

L'Expert en Turisme Gastronòmic Sostenible i Desenvolupament Local consta de 20 crèdits distribuïts de la següent forma:

 

   Tipus d´Asignatures      Crèdits  
Obligatòries (OB)       20
TOTAL CRÈDITS       20

Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.

En l'apartat "Pla d'Estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.

Després de superar el total de crèdits s'obté ´l´estudi de formació Permanent  d'EXPERT/A EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE I DESENVOLUPAMENT LOCAL.

 


          REQUISITS D'ACCÉS

Per accedir als Estudis de Formació Permanent es requereix:

  • Estar en possessió d'un títol universitari oficial.
  • També podran accedir els qui els reste superar el TFG (treball de fi de grau) i un màxim de 9 crèdits per a obtenir la titulació de Grau.


 DIRIGIT A

  • Professionals titulats universitaris del desenvolupament local.
  • Professionals titulats universitaris del sector turístic.
  • Persones titulades universitàries relacionades amb el turisme.

 CRITERIS DE ADMISIÓ


Per a estudiants estrangers procedents de països no hispanoparlants, serà necessari acreditar un nivell C1 d'Español o superior.

La selecció de l'alumnat es realitzarà prioritzant l'ordre de preinscripció.

L'alumnat amb experiència professional però que no reunisca els requisits acadèmics d'accés només podrà accedir mitjançant una prova especial d'accés, que comportarà el pagament de les taxes que per a l'efecte es determinen. Aquesta prova queda condicionada a la seua aprovació pel Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Llengües.


PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ


La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic establisca la direcció d'estudis.

Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicació dels criteris d'admissió, els qui siguen admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per a realitzar la matrícula.


TAXES


La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar en la pàgina:

 
https://cfp.ua.es/va/taxes.html

 

 

L´Expert/a en Turisme Gastronòmic Sostenible i Desenvolupament Social és un estudi de formació permanent de la Universitat d'Alacant.

La legislació vigent permet que les universitats, fent ús de la seua autonomia, puguen impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat.

Els Estudis de Formació Permanent estan regulats per la següent normativa:

- REIAL DECRET 822/2021, de 28 de setembre, pel qual estableix l'organització dels ensenyaments universitaris i del procediment d'assegurament de la qualitat

- Normativa d'Ensenyaments Propis de la Universitat d'Alacant (BOUA 27/01/2023)

Més informació sobre normativa:

https://cfp.ua.es/va/normativa.html