Plan de estudios

Universidad de Alicante. Página principal
Plan de estudios: ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ
Saltar idiomas
Español | Valencià | English
Saltar iconos
Saltar cabecera
Universidad de Alicante. Página principal
Ficha del estudio

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ

Codi:
 9090

Crèdits:
 30
 
Data de publicació:
 29/07/2013

Titol:
 Estudis Propis
 
Preu:
 95
 Crèdits en 1a matrícula
 

RAMA

Sense definir

PLA

ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ

TIPÚS DE ENSENYAMENT

Sense definir

IDIOMES EN ELS QUALS S'IMPARTEIX

Sense definir

CENTRES ON S'IMPARTEIX

Centre de Formació Permanent

ESTUDI IMPARTIT CONJUNTAMENT AMB

Solament s'imparteix en aquesta universitat

DATES D'EXAMEN

Accedisca al llistat de dates d'examen per a aquesta titulació.

PLA D'ESTUDIS OFERIT

 

Llegenda: No ofertadaSense docencia
ÚNICO
30 crèdits
 
 
Superat aquest bloc s'obté
ESPECIALISTA EN TÉCNICAS AVANZADAS EN GESTIÓN DE RESTAURACIÓN

Aquest curs, a més de donar els coneixements i treballar sobre eines pràctiques i innovadores de gestió en hostaleria, es compromet amb la transferència del coneixement al negoci.

No s'han descrit competències per a aquest estudi.

L'Especialista en Tècniques Avançades en Gestió de Restauració consta de 30 crèdits ECTS distribuïts de la següent forma:

Tipus d'assignatures

Crèdits

  Obligatòries(OB)

30

  Optatives(OP)

0

  Treball Final (OB)

0

TOTAL CRÈDITS

30

Cada crèdit ECTS computa 25 hores de càrrega de treball de l'estudiant.

En l'apartat "Pla d'estudis" del menú lateral es pot consultar la informació sobre cadascuna de les assignatures que integren el pla d'estudis.

Després de superar el total de crèdits s'obté el títol propi d'ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES EN GESTIÓ DE RESTAURACIÓ.

Aquest títol propi forma part del Programa d'Estudis Propis en DIRECCIÓ Y GESTIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA, que està integrat pels següents títols propis:

-Màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler.

-Expert en Direcció d'Empreses d'Hostaleria.

-Expert en Tècniques Avançades en Gestió de Restauració.

 

REQUISITS D'ACCÉS


Amb caràcter general, per accedir als ensenyaments conduents a l'obtenció del títol propi d'Especialista es requereix:

  • Estar en possessió d'un títol oficial d'Educació Superior (Diplomat, Enginyer Tècnic, Arquitecte Tècnic, Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
  • També podran accedir els qui estiguin cursant un títol oficial d'educació superior i li restin menys de 18 crèdits per a la seva obtenció.

 

DIRIGIT A

El curs està adreçat a professionals que realitzin funcions directives en el sector d'hostaleria i a aquelles persones que dirigeixen o van a constituir i gestionar empreses de restauració.

 

CRITERIS D'ADMISSIÓ

 

La selecció es farà tenint en compte que l'alumne tingui llicenciatura o diplomatura, s'admetrà que no tinguin titulació universitària, si compleixen els requisits d'accés que estableix la normativa de títols propis.

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

La preinscripció es realitza en la secretaria administrativa de l'estudi, en els terminis que per a cada curs acadèmic estableixi la direcció d'estudis (veure dades de contacte en l'apartat "+info" del menú lateral).

Una vegada realitzada la preinscripció i després de l'aplicacion dels criteris d'admissió, els qui siguin admesos rebran un correu electrònic amb les instruccions per realitzar la matrícula.

 

TAXES

La informació completa sobre les taxes administratives a satisfer per a cada curs acadèmic es pot consultar a la pàgina:

http://web.ua.es/va/continua/taxes.html

L'Especialista en Tècniques Avançades en Gestió de Restauració és un títol propi de la Universitat d'Alacant.

La legislació vigent permet que les universitats, en ús de la seva autonomia, puguin impartir ensenyaments conduents a l'obtenció d'altres títols diferents als títols oficials de Grau, Màster i Doctorat:

- Disposició addicional onzena del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials (Butlletí Oficial de l'Estat de 30 d'octubre de 2007)

- Normativa de la Universitat d'Alacant sobre ensenyaments propis de postgrau i especialització (Aprovada pel Consell de Govern el 29 de juliol de 2011, BOUA 1 d'agost de 2011). Aquesta Normativa recull les recomanacions realitzades pel Consell de la Unió Europea conduents a l'espai europeu de formació permanent (Resolució del Consell de 27 de juny de 2002 sobre l'educació permanent, DOTZE 2002/C163/01)

Més informació sobre normativa:

http://web.ua.es/va/continua/normativa.html

 

 INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

Oscar Carrión López

Instituto Universitari d'Investigacions Turístiques

Telèfon: 662023676

oscar.carrion@ua.es

b.alcaraz@ua.es

http://iuit.ua.es/es/estudios/experto/experto-universitario.html


 ORGANITZADORS ACADÈMICS

Institut Universitari d'Investigacions turístiques

 DIRECCIÓ ACADÈMICA

  • Director d'estudis:

   Juan Llopis Taverner

  • Coordinador d'estudis:

    Oscar Carrión López

Saltar pie
Servicio de informática
Saltar estándares