...

Corpus del patrimoni culinari

Referència
CO-18929
Dates
16 d'octubre de 2020
Tipus d`activitat
CONFERÈNCIES
Horari
11 h
Lloc
online
Amb la intervenció de
el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i Josep Bernabeu, Director de Gasterra i de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic de la Universitat d'Alacant
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Webs associades
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
La conferència s'emmarca dins del programa de divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la xarxa de Cdt per al sector turístic.
En la UA?
Crèdit de lliure configuració?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+