Premi al millor TFM en recuperació i divulgació del patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la província d'Alacant
- Referència
- PC20-164
- Tipus d'activitat
- PREMIS I CONCURSOS
- Termini sol·licitut
- Des del 1 de juny 2020 fins al 30 de juny 2020
- Marc
- Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic. Universitat d'Alacant
- Publicació
- BOUA 11/05/2020
- Dotació
- 2.000 €
- Requisits
- Podran optar els/as autors/as de TFM que tracten sobre la recuperació i divulgació del patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la província d'Alacant.
- Matèria
- GASTRONOMIAGASTRONOMIA
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
CÀTEDRA CARMENCITA D'ESTUDIS DEL SABOR GASTRONÒMIC
- Adreça
- Ctra. San Vicente del Raspeig, s/n
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Àrees
-
SOCIALS I JURÍDIQUES
- Observacions
- L'objectiu és el de contribuir a la recuperació i divulgació del patrimoni culinari i gastronòmic tradicional de la província d'Alicante. La presentació del treball es farà a través del formulari habilitat en la pàgina de la Càtedra Carmencita.
- En la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+