...

Beques d'Introducció a la investigació en l'Institut d'Investigació en Ciències de l'Alimentació (CIAL)

Referència
B20-56
Durada
5 mesos, compresos entre l'1 de març i el 31 d'agost de 2020
Tipus d'activitat
BEQUES I AJUDES A LA INVESTIGACIÓ
Termini de sol·licitud
Fins al 31 de gener 2020
Marc
Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) - JAE INTRO ICUS 2019
Publicació
BOE 17/04/19
Lloc
Institut d'Investigació en Ciències de l'Alimentació (CIAL)
Localitat
Madrid
Dotació
3.000 €
Requisits
Estar cursant en el moment de la sol·licitud un Grau, especialment en el cas dels sol·licitants procedents d'altres països, en el curs acadèmic 2019-2020 en: Ciència i Tecnologia dels Aliments, o Nutrició Humana i Dietètica, o Biologia, o Biologia Molecular, o Bioquímica, o Química, o Farmàcia, o Biotecnologia, o Veterinària, o Ciències Ambientals, en Enginyeria en especialitats afins (agronòmica, ambiental, química, aliments) o altres titulacions similars. En cas d'haver finalitzat els estudis de Llicenciatura o Grau, estar cursant un Màster Universitari Oficial, especialment en el cas dels sol·licitants procedents d'altres països, en el curs acadèmic 2019-2020 en: Ciència i Tecnologia dels Aliments, o Nutrició Humana i Dietètica, o Biologia, o Biologia Molecular, o Bioquímica, o Química, o Farmàcia, o Biotecnologia, o Veterinària, o Ciències Ambientals, o en Enginyeria en especialitats afins (agronòmica, ambiental, química, aliments) o altres titulacions similars. No estar en possessió o disposició legal d'obtenir un títol de Doctor. Acreditar una nota mitjana de grau o llicenciatura en la branca de coneixement citada, igual o superior a 8.0 en l'escala de 0-10. Consultar més requisits en la convocatòria.
Matèria
DIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓDIETÈTICA, NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Informació inscripció
MINISTERIS
CONSELL SUPERIOR D'INVESTIGACIONS CIENTÍFIQUES (CSIC)
Adreça
C/ Serrano, 113
Localitat
Madrid
CP
28006
Telèfon
915 681 400
Fax
914 113 077
Àrees
CIÈNCIES DE LA SALUT
Observacions
2 Beques per a realitzar treballs de recerca en "Aliments i Ingredients funcionals: obtenció, caracterització i impacte en la salut".
De la UA?
No
  • Compartir en Twitter
  • Compartir en Facebook
  • Compartir en Google+