1 Plaza de tècnic per a col·laborar en el projecte "Estudi numèric i experimental del comportament de mampossteria reforçada amb textile reinforced mortars després d'exposició a alta temperatura", I-PAS-83/19
- Referència
- E19-492
- Durada
- Fins al 31/12/2021
- Tipus d'activitat
- PLACES PER A PERSONAL DE SUPORT A PROJECTES D´INVESTIGACIÓ
- Termini de sol·licitud
- Des del 13 de desembre 2019 fins al 30 de desembre 2019
- Marc
- Departament d'Enginyeria Civil
- Publicació
- BOUA 12/12/19
- Lloc
- Universitat d'Alacant
- Codi de localització
- 0015P1070
- Dotació
- 583,01 €/mes
- Requisits
- Estar en possessió o haver abonat els drets per a l'expedició del títol de diplomatura, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica, grau o equivalent. Consulta en la convocatòria la resta de requisits.
- Matèria
- CIÈNCIES DE MATERIALSCIÈNCIES DE MATERIALS
- Informació inscripció
-
UNIVERSITAT D'ALACANT
SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ
- Adreça
- Edificio Rectorado y Servicios Generales
- Localitat
- San Vicente del Raspeig (Alicante)
- CP
- 03690
- Telèfon
- 965 903 939
- Fax
- 965 903 672
- Observacions
- Col·laborar amb el projecte d'investigació "Estudi numèric i experimental del comportament de mampossteria reforçada amb textile reinforced mortars després d'exposició a alta temperatura", fent les següents tasques:
- Assajos de morters reforçats amb TRM, obtenció de característiques elàstiques i de mal.
- Maneig d'equips d'adquisició de dades i col·laboració en l'anàlisi dels registres obtinguts.
- Col·laboració en l'execució de provetes de fàbrica de rajola i el seu reforç amb TRM, així com en el procés d'assaig d'aquests, incloent la fase de mal realitzada mitjançant l'aplicació d'altes temperatures en els forns específics del laboratori, així com la instrumentació d'aquests assajos.
- Col·laboració en les proves de camp que es realitzen en el marc del present projecte i en la preparació dels assajos que es puguen realitzar en col·laboració amb els bombers de la Diputació d'Alacant.
- De la UA?
- Sí
- Compartir en Twitter
- Compartir en Facebook
- Compartir en Google+